onsdag 22. desember 2010

Røroshelg

I helga var Leah og jeg på Røros for å overvære barndåpen til Maria, som jeg er så heldig å være gudmor til. Turen dit var litt hustrig med en trøtt mor bak rattet og en bilsyk Leah, men vi kom da fram til slutt. Det ble tidlig kveld på oss, men vi var blide og opplagte da vi stod opp sammen med Thomas og co dagen etter. Det er så koselig å være sammen med dem!
Tante Irene m/fam hadde ankommet kl 4 om natta, og det var ei glad Leah som endelig fikk se Bæsta igjen. Trodde hun. Mamma og tante Irene er kjempelike,og til og med pappa har tatt feil av dem, så da er det heller ikke lett å skilne de to for små barneøyne. Vi lot henne tro at det var Bæsta resten av helga og vi kosa oss alle sammen :)
Lørdag inntok vi Røros sentrum og det må være en av de fineste stedene jeg vet. Nydelig julegate med gamle hus omkring. Vi dro på cafè og handla litt gaver.
Barnedåpen var kjempekos, og jeg bar Mariasnupp til dåpen. Bare dèt var en ære i seg selv!

Her er noen stemningsbilder fra helga
Gamle apoteket på Røros. 

 Julegatesnupp

 Leah og Aleksander (tremenning) leker godt sammen

Fiiint pynta muffins som ikke var så fine likevel. Sånn går det når man har glemt både glasur og kakesprøyte hjemme. Disse ble heretter kalt Kabelkaker. De var nå gode ihvertfall! hehe

Ikke heeelt ferdig med sjokolademakronene ennå, men her er første dose. Disse lagde mamma da jeg var lita og jeg har fått oppskrifta hennes. Nammenam! 

Jeg ønsker deg og dine ei riktig god jul og et godt nyttår!

2 kommentarer:

Helena sa...

På en bloggrunde, havnet jeg hos deg.
Fine bilder, kakene så kjempedigge ut.
Ønsker deg et godt nytt bloggår :)

Anonym sa...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David