mandag 5. september 2011

Middagstips!

I dag var det ho mor i huset som sto for middagen, sjøl om han far er aldri så mye kokk av yrke ;)

Til 4 porsjoner trenger man:
  • 3 kyllingfileter som strimles
  • 1 pose marinade (jeg brukte kyllingmarinade. Knallgod)
  • 1 agurk
  • nesten en hel paprika
  • 5 reine salatblader
  • Litt rødløk
  • Kyllingnudler, eller annen type nudler du liker
  • 1 pose cashewnøtter
  • soyasaus
  • litt olje til steking
Start med å strimle kylling i passe biter. Mens kjøttet marineres (minst en halvtime), kan du skjære opp grønnsaker. Disse skal det være litt størrelse på, altså ikke finhakka. Kok nudlene som anvist på pakken.
Stek kjøttet i gloheit panne i to omganger. Når du skal ha oppi den andre runden kjøtt, kan du godt skru ned varmen litt. Når alt begynner å bli gjennomstekt, har du alt av grønnsaker og cashewnøtter oppi panna de siste 2 minuttene. La det surre litt sammen med kyllingen mens du stadig rører rundt. Spre litt søyasaus over det hele og vend et par ganger. Hell vannet av nudlene og bland det sammen med kjøttet. Fix ferdig! Dette er en rask og kjempegod rett jeg er kjempeglad i, og håper du liker den du også  :)

Har dessverre ikke bilde av denne fantastiske retten, da maten ble fortært ganske raskt...Jeg velger å ta det som et godt tegn :p

Ingen kommentarer: