tirsdag 18. desember 2012

Hepp hepp!

Næsh, kanskje på tide med ei lita oppdatering?

Kristian har fått ny jobb, og ikke bare er det flott, men nå får vi jo faktisk en normal hverdag. Han skal jobbe på Statoil på Stjørdal. Ikke benserten, men et av hovedkontorene deres. Der skal han være assisterende kjøkkensjef med ei arbeidstid fra 7 til 15, samt fri i helgene. Halleluja!

Livet går sin vante gang her hos oss. Vi har vært så heldig å ha masse besøk de siste ukene, og det er bare kos. Helt til gjestene blir syke. Det er ikke like kos. Sykdom hører vel med når man har barnehagenbarn, men omgangsjuka x2, falsk krupp og influensa er vel å ta LITT i?! Heldigvis har vi gjort unna ALLE julegavene OG baksten, så slipper vi å stresse de siste dagene. Hvor flott er ikke det? :D

Leah Kristin er ei oppvakt lita frøken som har vært så heldig å arve sin mors temperament, med alt det medfører, så det kan gå ei kule varmt til tider, men stort sett er hun veldig blid og morsom. VELDIG opptatt av cpt. Sabeltann, og, til sin fars store fortvilelse - Justin Bieber. Det synges "baby, baby, baby, nååååo" rimelig ofte, og øynene var som limt til skjermen da NRK Super's Megafon hadde JB-innslag. Heldigvis er det håp for småtasser også, så de ikke blir helt ødelagt. Litjmor kom hjem å sang "Smai for love you, babyyyy" for noen uker siden. Jeg har da ikke hørt noen sang som ligna, og lurte veldig på hva dette var, sist lørdag sang hun enda mer: "æi vas meid får loving ju beibe, æi vas meid får låving juuu".

Jeg gjentar; det ER håp ;)


Så gjenstår å ønske deg og dine ei riktig god jul og et godt nyttår :) Vær snille med hverandre!

Ingen kommentarer: